If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да докладвам относно развитието по запушения филтър за твърди частици.
- в събота беше свалено гърнето, в което се помещава филтъра, а до колкото разбрах и катализатора. Оставихме го на автомивката за промиване с парострука.
След някой друг час, гърнето бе монтирано и колата си запали и заработи съвсем нормално. Дори ми се струва, че е по-безшумна работата на двигателя спрямо преди, а и "дърпа" от малко по-ниски обороти.
Супер,но беше хубаво да се погледне пак на диагностика,колко е затлачен филтъра,да не стане мяу след 2-3 дена пак,сега ако може да се пусне регенерация
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Супер,но беше хубаво да се погледне пак на диагностика,колко е затлачен филтъра,да не стане мяу след 2-3 дена пак,сега ако може да се пусне регенерация
Първото нещо, което направих след монтажа на почистения ДПФ, беше да изкарам колата на извънградско и с постоянни обороти м/у 3500-4000 на 3-та предавка, изминах около 36 км.
Мисля, че каквото е имало да се изчисти, се е изчистило. Повече от година, откакто карам колата, до сега не съм я усещал така динамична и тиха, както е в момента.
Да видим до кога
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Да попитам - кога си прави регенерацията и можеш ли принудително? Някъде бях чел. Тези последни две впръсквания винаги ли ги има или само в режим на регенерация?
Да попитам - кога си прави регенерацията и можеш ли принудително? Някъде бях чел. Тези последни две впръсквания винаги ли ги има или само в режим на регенерация?
Прави си регенерация,когато достигне определено задръстване/мисля че 85 %/,когато се прекъснат определен брой регенерации,и достигне 300 % колата забива и трябва да се направи принудителна регенерация.5-те впръсквания ги има в определени режими,а за принудителната регенерация се вдига времето на впръскване и се променя аванса,за да се вдигне температурата в изпускателния колектор.................
П.С.Колата може да се познае кога прави регенерация,по леко високите обороти и надув 0.2/това се вижда на буустметъра/
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Прави си регенерация,когато достигне определено задръстване/мисля че 85 %/,когато се прекъснат определен брой регенерации,и достигне 300 % колата забива и трябва да се направи принудителна регенерация.5-те впръсквания ги има в определени режими,а за принудителната регенерация се вдига времето на впръскване и се променя аванса,за да се вдигне температурата в изпускателния колектор.................
П.С.Колата може да се познае кога прави регенерация,по леко високите обороти и надув 0.2/това се вижда на буустметъра/
Скоро Сатаната май беше поместил една разлика м/у М_Jet и JTDm. Ta вторите правеха 7 впръсквания като последните две бяха горе-долу точно за прочистване и за да вдигнат еврото. Та затова попитах
Грешка! Това не е слот за сим карта а слот за SD картaта на навигацията при по старите модели. Интересното е, че при по старите модели всяка карта за различен регион е трябвало да се купува отделно.
Грешка! Това не е слот за сим карта а слот за SD картaта на навигацията при по старите модели. Интересното е, че при по старите модели всяка карта за различен регион е трябвало да се купува отделно.
Не споря, само отбелязвам, че това е слот за СИМ карта за телефона, нещо, в което съм сигурен, тъй като си го ползвам всеки ден. Навигацията за съжаление върви с ЦД. Именно за пре-обновените модели
Е за да се ползва трябва непрекъснато да се вади Сим картата от телефона и да се поставя в навигацията? На по новите модели няма СД и те са с SD карта а телефона си се ползва като се връзва за системата автоматично.
Е за да се ползва трябва непрекъснато да се вади Сим картата от телефона и да се поставя в навигацията? На по новите модели няма СД и те са с SD карта а телефона си се ползва като се връзва за системата автоматично.
Ами това показано на снимката си е за СИМ картата.
И да, трябва да си сложиш СИМ карта там.
Този модел, който е показан въобще няма слот за СД карта. Навигацията си минава през стандартните дискове.
Ами това показано на снимката си е за СИМ картата.
И да, трябва да си сложиш СИМ карта там.
Този модел, който е показан въобще няма слот за СД карта. Навигацията си минава през стандартните дискове.
Ми я тая като гледам снимката е старичка,с най-стария климатроник е
Comment